Photodiary Marokko, Malta & werkbesprekingen!

Home / Photodiary / Photodiary Marokko, Malta & werkbesprekingen!
Photodiary Marokko, Malta & werkbesprekingen!

photodiary-7Mijn laatste photodiary artikel was alweer vijf maanden geleden. Het werd dus nodig tijd dat er weer eens een soort update online kwam! Voor mij zijn deze artikelen een soort terugblik op de afgelopen tijd. Zo kom ik er regelmatig achter dat ik een heel actief leven heb, terwijl dat vaak niet zo voelt. Ook vergeet ik regelmatig dingen die ik heb meegemaakt omdat ik bijvoorbeeld dan al te snel weer door ga naar de volgende activiteit. Zonde eigenlijk!

Daarom zijn dit soort artikelen extra waardevol. Op deze manier kan ik toch even stilstaan in plaats van alleen maar door te gaan. Afgelopen maanden maakte ik twee reizen naar Marokko en Malta. Ook bezocht ik weer eens het theater en ging ik naar de bioscoop. Maar wat ook zeker niet onbelangrijk is zijn de dingen die ik afgelopen maanden allemaal op de kunstacademie heb gedaan.

photodiary-5

Eén van de grootste veranderingen sinds mijn vorige photodiary artikel is dat ik ben begonnen met sport! Voorheen liep ik alleen hard en fietste ik. Maar vanaf december heb ik een abonnement genomen bij de ACLO, sport voor studenten. Daar kan je je elke vijf weken voor een nieuwe sportcursus aanmelden! Allereerst had ik hem voornamelijk aangeschaft om te kunnen zwemmen, dat doe ik sindsdien elke doordeweekse ochtend. Verder heb ik ondertussen een cursus schaatsen, tennis, salsa dansen, kickboksen en hockey gedaan!

photodiary-1

Afgelopen maanden ging ik twee keer naar het theater met Nienke. Eén keer voor Nienke haar verjaardag en één keer voor mijn verjaardag. Beide theaterstukken waren erg goed en indrukwekkend. Ik moet mijzelf echt helpen herinneren dat ik vaker naar het theater ga, ik vind het zoveel leuker dan een serie kijken bijvoorbeeld.

3b74afb5-8a2d-4931-a8cf-bd89eef4b37dphotodiary-1

Voor een schoolopdracht moesten we een banner ontwerpen die een tijdje geëxposeerd gaat worden op een industrieterrein ZP7 van de Hanzehogechool!

8fbffa73-be3d-4c8c-9a7e-f385ae3302d8photodiary-11

En natuurlijk was het winter! Gelukkig is het ondertussen eindelijk lente, het kon voor mij niet snel genoeg gaan. Wel waren de dagen dat er sneeuw lag erg gezellig en knus. Ook zag de stad er prachtig wit uit!

  photodiary-2

In het Grid museum in Groningen was er een hele toffe expositie te zien. Mijn huisgenootje Wolfke en ik besloten om er voor het boodschappen doen even langs te gaan. Het is jammer dat de expositie er nu niet meer is, anders was het zeker de moeite waard om nog even langs te gaan.

photodiary-3

Wanneer ik naar het theater ga dan is dat meestal met Julian. Toch was het weer een hele lange tijd geleden dan Julian en ik naar het theater waren geweest, dus besloten we om in maart weer eens een bezoekje te brengen aan de stadsschouwburg. Heel gezellig ging deze keer ook zijn moeder mee naar het stuk van het NNT, zoals altijd was het toneelstuk weer erg goed en bijzonder haha.

photodiary-4

Samen met Nienke ging ik in de bioscoop naar een documentaire over vrouwen in Afghanistan. Dit werd georganiseerd vanuit Oxfam Novib. Het was een hele indrukwekkende documentaire.
photodiary-8

Zoals elk jaar was ik ook dit jaar alleen op Valentijnsdag, haha. Maar nu had de Ikea een hele leuke actie! Op 14 februari konden alle zielige singles komen dineren in het Ikea restaurant. Het was allemaal heel mooi versierd en het eten smaakte ook lekker. Zo mochten we uit alles op “de kaart” kiezen, echt heel goed geregeld!

photodiary-9

Voor een schoolopdracht bezochten wij een expositie van Jan Svankmajer in Amsterdam. De kunstwerken waren niet helemaal mijn ding, maar het was wel erg interessant om daarna met alle inspiratie aan het werk te gaan.

photodiary-10

Iets wat nog op mijn bucketlist stond was een piet zijn! In december mocht ik dat eindelijk zijn haha. En uiteraard wilde ik van te voren nog even oefenen op mijn eenwieler zodat ik door een supermarkt kon fietsen in een pietenpak. Ik vond het echt heel leuk om te doen!

photodiary-3photodiary-6

Zoals velen (en ik zelf ook regelmatig) wel eens vergeten is dat ik nog naar de kunstacademie ga. Elk semester heb je een tussentijdse presentatie en natuurlijk heb je je eindpresentatie. Beide presentaties zijn goed gegaan gelukkig!

photodiary-2photodiary-4photodiary-5

Samen met Nienke ging ik meerdere keren wandelen in het bos! Nog steeds vind ik wandelen een hele fijne activiteit om even je hoofd leeg te kunnen maken. En uiteraard moeten er dan ook outfitfoto’s gemaakt worden!
photodiary-6 photodiary-7

Zoals je al wel op mijn blog en Instagram hebt kunnen zien heb ik in December samen met mijn moeder een rondreis door Marokko gemaakt! Marokko is echt een prachtig land en het was zeker één van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb.
photodiary-9

Hoewel ik niet van plan was om veel te gaan reizen tussen de zomervakanties in, ging ik toch in februari weer op reis. Deze keer ging ik een weekje naar de zon samen met Nienke. We zijn gegaan voor Malta, ook een land dat mij positief verrast heeft!

photodiary-10Natuurlijk zijn er nog heel veel andere dingen die niet genoemd zijn in dit artikel, zo kocht ik een nieuwe racefiets (woehoe!), werd ik lid van de studenten schaatsvereniging, werkte ik enorm hard in december aan mijn Etsy shop en ging ik tussendoor meerdere keren een dagje naar Amsterdam!

Kortom: dit waren een aantal goede maanden, ik kan met een tevreden gevoel hierop terug kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.