Photodiary Kaapverdië, 2de workshop & naar een gamehal!

Home / Photodiary / Photodiary Kaapverdië, 2de workshop & naar een gamehal!
Photodiary Kaapverdië, 2de workshop & naar een gamehal!

Kaapverdië Sal bezienswaardigheden

Deze maand had ik mijzelf toch wat anders voorgesteld, ik dacht dat het een interessante maand zou worden zoals eerdere maanden. Maar in plaats van een “gewone” interessante maand, was het een bizar toffe maand! En hij vloog ook echt voorbij, ik heb helemaal niet gevoeld; oh het is mei.. En nu is het alweer 10 juni, wow!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij op de reis na weinig meer kan herinneren van deze maand, terwijl er echt el meer toffe dingen gebeurd zijn. Alleen je raadt het al, mijn fotostream op mijn mobiel staat compleet vol met foto’s van vakantie. Alleen buiten de random vakantie om gaf ik mijn tweede workshop, had ik werkafspraken in Utrecht en Amsterdam, ging ik naar een gamehal, bezocht ik een event van Fjallraven en oja ik ging tussendoor ook nog naar school!

kaapverdie-3

Ik ging naar Kaapverdië samen met Mirthe, ik kende haar van te voren eigenlijk amper, heel eerlijk gezegd. Ze doet dezelfde studie als ik en vrijwel alle klassen van design dit eerste jaar, gaan wel met elkaar om. Zo kwamen we in gesprek af en toe, en toen ik opzoek was naar iemand die zo gek was om met mij impulsief te gaan reizen boodt zij zich aan via Instagram. Het is zo bizar, alsof het zo heeft moeten wezen, want nu heb ik er een hele goede vriendin bij waar ik zo dankbaar voor ben!

kaapverdie-4  kaapverdie sal

Zoals je ziet heb ik afgelopen maand heel Instagram volgespamd met vakantiefoto’s, voor het eerst matchen alle foto’s met elkaar in mijn “feed”. Ondertussen is daar alweer verandering in gekomen, maar ik vond het wel grappig hoeveel mensen het was opgevallen haha.

kaapverdie-5

Plantjessss, ik zou ze eigenlijk heel consequent terug moeten laten komen in mijn feed nu, maar helaas heb ik nu geen tijd om mij daar mee bezig te houden. Waar ik mij wel mee bezig heb gehouden is het vinden van een perfect vaderdagcadeau en daar schreef ik ook een artikel over!

photodiary-afspraak-amsterdam

Ik mocht eindelijk na een maand weer eens chocolade dus toen namen we het er ook maar van haha.

photodiary-amsterdam

Ik had leuke afspraken met onder andere Jessy in Amsterdam en Utrecht, en hoe leuk was dit tentje de Vergulden Eenhoorn, het zag er zo lievig uit!

photodiary-fjallraven-event

Samen met Jessy gingen we na een dagje werken fijn naar Amsterdam om daar o.a. naar het Fjallraven event te gaan. Er was een hele toffe presentatie! Op de terugreis zat ik gezellig in mijn eentje in de trein, best ongemakkelijk als de conducteur dan zelfs schrikt van je aanwezigheid haha.

photodiary-gamehal

Voor het eerst in mijn leven ging ik naar een gamehal, het was zo tof! Ik heb mijn nieuwe roeping gevonden, of misschien niet helemaal want een paar dagen daarna kon ik mijn arm niet meer gebruiken (letterlijk), oeps! photodiary-groningen

Hoewel ik steden als Amsterdam & Utrecht etc heel erg mooi vind, heeft Groningen ook echt prachtige panden, daar ben ik mij niet genoeg bewust van! / Ik bezocht een expositie bij ons op de academie, zo leuk. Ik hoop natuurlijk dat ik daar volgend jaar ook tussenhang.

photodiary-lente

Samen met mijn ouders, broer en “schoonzus” ging ik buiten gourmetten, hoewel ik er zelf geen fan van ben was het wel gezellig!

Kunst Academie Minerva Groningen

Het is natuurlijk de afgelopen tijd erg mooi weer geweest waardoor het vaak in de lokalen niet normaal warm is. Daarom hadden we een les buiten, of nou ja een les was het niet echt maar we mochten heerlijk buiten gaan schilderen en tekenen in het park.

Kunstacademie blog

Tijdens de les buiten kwam er een waterjuffer(?) op mijn been zitten, normaal zou ik waarschijnlijk panisch gereageerd hebben omdat ik niet echt fan ben van insecten, maar nu vond ik het heel bijzonder en kon ik er echt van genieten. / ik gaf mijn 2de succesvolle uitverkochte workshop, zo ontzettend leuk! Deze keer was de workshop buiten, het was alleen al fijn vanwege de prachtige schaduwen waar de bloemen op tafel voor zorgden. / ik had onbewust mijn eerste rijles, of nou ja een proefles, zo bizar maar tof!

Motiflow photo diary

Na een werkdagje in de Snorfabriek reden we richting Utrecht Centraal met veel te warm weer, Archie vond het ook maar vermoeiend. / Toen ik laatst naar het Snorfestival was zag ik daar mijn eigen patroon op behang hangen, hoe bijzonder.

photodiary-urban-outfitters

Tegenwoordig probeer ik speciale momenten nog meer vast te leggen, het liefst doormiddel van polaroids of ik print de foto’s uit om ze toch vast te kunnen houden. Zo gingen Jessy en ik in een fotohokje in de Urban Outfitters en ging ik in de Douglas op de foto vanwege moederdag. De citytrip naar Rome was mijn moederdagcadeautje maar dat wist ze toen nog niet haha.

Uit alle artikels die ik schrijf zijn de photodiary artikels toch wel echt mijn ultimate favourite omdat ik dan een overzichtje heb van een heleboel dingen die ik alweer was vergeten.

Wat is de laatste foto die jij gemaakt hebt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.