Photodiary Rome, workshop & ik heb mijn propedeuse!

Home / Personal / Photodiary Rome, workshop & ik heb mijn propedeuse!
Photodiary Rome, workshop & ik heb mijn propedeuse!

photodiary-juli-1

Dat mijn afgelopen 2 maanden leuk waren, dat is ongeveer wel een feit. Er gebeurden weer een heleboel leuke dingen en natuurlijk sloot ik ook mijn eerste jaar kunstacademie af! Samen met mijn moeder ging ik een aantal dagen naar Rome en plande ik alle overige dagen helemaal vol. Kortom: een hele leuke periode weer. Tijd om terug te blikken in dit nieuwe photodiary artikel!

Mocht je het leuk vinden om de komende tijd ook op de hoogte gehouden te worden van alles wat ik doe, dan kan je mij volgen op Instagram: Muchables.

photodiary-juli-8

Zoals ik al zei ging ik met mijn moeder naar Rome, ik gaf haar een citytripje cadeau voor haar verjaardag en moederdag, het was superleuk! Op de terugreis zat ik ook nog gezellig met Tessa, een studiegenootje, in het vliegtuig.

photodiary-juli-16

photodiary-juli-2

Regelmatig heb ik nog foto’s van Afrika gepost, gewoon omdat ik er niet genoeg van kan krijgen. En om af te tellen voor mijn reis naar Thailand (waar ik overigens nu ben whaaah).

photodiary-juli-3

Ik sprak af met Claudia en zij maakt toch zulke prachtige foto’s, zo wist ze ook mij vast te leggen met mijn geliefde gele regenjas!

photodiary-juli-11

Ik sprak af met Julian, ik dacht dat het een goed idee was om naar Roden te fietsen, maar helaas was op de terugreis de accu van  mijn moeder haar fiets leeg dus het werd toch wat zwaarder dan ik dacht haha. Ook probeerde ik nog een rondje te rijden op de sportfiets van Julian maar ook dat was niet zo’n goed idee. Wel was het een hele gezellige dag met veel kringloopbezoeken!

photodiary-juli-4

Ik behaalde mijn P! Eigelijk wist ik het al wel maar ik moest nog wachten op 1 cijfer tot ik kon zeggen dat ik officieel mijn propedeuse gehaald heb, yay!

School voor de kunsten Groningen

Ik bezocht na een lange tijd weer eens mijn oude school, samen met Jacqualina bezochten we een musical, enorm tof!

photodiary-juli-17

photodiary-juli-6

Als afsluiting van het eerste jaar gingen we met onze klas picknicken in het Noorderplantsoen, het was enorm gezellig. En ik ben er zo dankbaar voor dat ik met deze klas dit eerste jaar heb mogen meemaken! Wij gaan nu allemaal een andere richting op maar we zullen sowieso wel met elkaar in contact blijven.

photodiary-juli-7

Ik sloot mijn laatste (grafische) periode af met een voldoende, yay!

photodiary-juli-9

Samen met mijn oma kocht ik een iPad, al was dat misschien niet zo handig vlak voordat ik vertrok naar Thailand. / Ik ging weer hardlopen, deze keer in een korte broek, iets wat ik nog steeds heel ongemakkelijk vind in het openbaar.

photodiary-juli-10

Julian kwam bij mij op bezoek om mijn kippen te ontmoeten, we gingen longboarden om vervolgens de dag af te sluiten op een barbecue op de academie. Uiteindelijk besloten we om de barbecue over te slaan en uit eten te gaan, enorm gezellig!

photodiary-juli-18

photodiary-juli-12

We gingen na een tijdje weer eens naar ons kantoor in de Snorfabriek en samen met Jessy gaf ik weer een nieuwe workshop!

photodiary-juli-13

De voorbereidingen voor Thailand waren in volle gang, zo kocht ik flippers en ontving ik van Decathlon een snorkelmasker. Ik kan niet wachten om ze uit te proberen!

photodiary-juli-14

Ik reisde in totaal 7 uur om gezellig met Claudia in Dordrecht thee te gaan drinken en natuurlijk een stuk taart.

photodiary-juli

photodiary-juli-15

Ik ging met Luna afspreken en we bezochten snel even de final exposities op Minerva. Eerder gingen we al heel gezellig samen thee drinken bij de Hema!

photodiary-juli-19

Na een jaar zag ik mijn vorige klasgenoten weer eens, het was weer “ouderwets ;)” gezellig! Bij onze “vroegere” mentor gingen we barbecuen, een zeer geslaagde avond!

photodiary-juli-20

Ik werd genoemd in de Flow Lemonade / deze risoprint maakte ik deze grafische periode / ik maakte illustraties voor een artikel van Happinez.

photodiary-juli-21

Helaas ook 1 minder puntje in dit artikel en dat is dat mijn kip Bartje overleed. Ik had nooit gedacht dat het mij iets zou doen maar ik ben echt om deze kipjes gaan geven. / Verder hadden wij nog wel ander bezoek in onze tuin. Een egel en een muisje, gezellig!

photodiary-juli-22

Onderweg naar Groningen zat ik in de trein met een schattige hond en tegenover mij op het station zag ik mijn oma zitten. En heel random ging ik naar een diplomering, ik had mijn tickets net geprint en moest een uur wachten, waarna ik dacht waarom niet gewoon even kijken haha.

photodiary-juli-23

Ooit in mijn leven hoop ik ukelele te kunnen spelen, tot die tijd luister ik wel naar Mirthe / ik kocht een roze overall om grotere schilderijen te kunnen maken.

Deze afgelopen 1,5/2 maanden waren weer bijzonder. Maar mijn komende photodiary zal waarschijnlijk nog geweldiger worden met daarin foto’s van mijn reis door Thailand yay!

Wat is het leukste wat jij afgelopen 2 maanden hebt gedaan? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.