Photodiary sneeuw, outfits & creativiteit!

Home / Lifestyle / Photodiary sneeuw, outfits & creativiteit!
Photodiary sneeuw, outfits & creativiteit!

PicMonkey Collage

Na een paar dagen niets gepubliceerd te hebben is het weer tijd voor een nieuw artikel! Ik had wel een aantal artikels klaar staan maar mijn planning was door school nogal in de war haha. Maar vandaag is het na anderhalve maand weer tijd voor een nieuwe photodiary! Grappig dat ik dit volgens mij 2 jaar geleden nog wekelijks deed en nu af en toe. In deze afgelopen anderhalfmaand zijn er natuurlijk weer wat dingen gebeurd, zoals het begin van 2017, de sneeuwval maar ook het boeken van vliegtickets!

Deze januari maand hebben wij al mogen genieten van een beetje sneeuwval, yes! En ook hebben verschillende mensen al geschaatst op natuurijs, hoe leuk! Kortom; leuke dingen. Maar het allerleukste van alles is denk ik dat ik samen met een vriendin/collega Larissa vliegtickets heb geboekt naar het mooie Thailand voor komende zomervakantie. Er gebeurden nog veel meer leuke dingen die in de komende photodiary foto’s zichtbaar zijn.

Instagram: Muchables & Muchablenl

Archi
Eindelijk bezocht ik Jessy & Tim hun nieuwe huisje, maar ook ontmoette ik hondje Archie voor het eerst, wat een schatje toch?
Kunstenaarsbenodigdheden
Op mijn blog kwamen verschillende artikels online, zo kwamen er artikels online over verschillende soorten waterverf & een review over de nieuwe twinmarkers van de Action. En natuurlijk plaatste ik ook weer eens nieuwe outfits!
PicMonkey Collage4
In December maakte ik bekend dat Renske op mijn blog de SecretSanta pakket van Anna had gewonnen. Ook kon ik het niet laten om een klassieke 2017 foto te maken met Jip&Janneke champagne.
PicMonkey Collage5
Ik probeer weer meer voor mijzelf te tekenen en in mijn schetsboek bezig te gaan. En het leukste is natuurlijk als ik jullie daar ook iets van kan meegeven, daarom deelde ik 3 gratis december achtergronden met jullie, misschien komen er ook nog winterachtergronden aan! Ook deed ik een Q&A op mijn Youtube kanaal, waar ik veel leuke vragen voor kreeg.
PicMonkey Collage7
In December liet ik mijn haar wat donkerder grijs verven! De meningen zijn er erg over verdeeld maar ik was er wel tevreden mee. Ondertussen zit ik toch stiekem weer te denken aan een leuke kleur haha. En ik besefte mij deze januarimaand, dat ik meer bladzijden uit mijn schetsboeken wil delen!

 Wat is het meest bijzondere wat jij afgelopen (anderhalve) maand hebt gedaan? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.