Photodiary week 10!

Home / OVERIG / Photodiary week 10!
Photodiary week 10!

Dat moment wanneer je ‘s avonds wel benieuwd bent naar de reacties, en je je blog bekijkt en het artikel helemaal niet ziet staan.. Hmm.. Het artikel geschreven, maar niet op publiceren gedrukt, ai.. Stom! Dus het artikel staat nu online haha. Vandaag ga ik een nieuwe blog planning maken, en er komen hopelijk gauw een aantal leuke DIY’s online! Verder ga ik denk ik eventjes langs school, vragen voor informatie, en ik moet nog een aantal opdrachten afmaken voor vanavond. Een hopelijk productieve dag, maar nu eerst mijn weekoverzicht op Instagram!

Instagram: Muchables & Muchablenl

 Throwback naar de geweldige eerste 2 jaren van school / met Frank en een pet die een jongen op die school droeg, en oh wat is hij cool!

 Beide foto’s zijn gemaakt op de open dag van Minerva

 Ook Minerva / in het Noorder plantsoen

 Stage foto’s terugkijken voor het stageverslag

 Ik heb zo’n zin in de lente!

 Hardlopen! / langs het oude huis van opa

 Na bijna 7 jaar weer eens tennissen, eindelijk eens met papa!

 Minerva / Noorderplantsoen

 Ik ging naar 2 rommelmarkten met oma!

 School, presenteren examen / ik ben fan van lange rokken en printjes deze zomer! De laatste 3 zijn nieuw (helemaal rechts is een lange rok)

De perfecte bril gevonden, maar niet in de juiste kleur.. Huilen.. / ik schreef een artikel over reizen, en nu mis ik enorm mijn roze haar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.