Photodiary week 2

Home / OVERIG / Photodiary week 2
Photodiary week 2

Hoewel ik er vorige week zeker van was dat ik meer foto’s zou maken met mijn mobiel en ze ook daadwerkelijk zou plaatsen op mijn Instagram, bleek het uiteindelijk niet gelukt te zijn. 1 van de redenen is omdat ik vaak ingelogd ben op mijn tekenaccount. Morgen weer een nieuwe week, een nieuwe planning voor die hele week is gemaakt, met allemaal leuke dingen waar ik veel zin in heb!

Instagram; Muchables & Muchablenl

 Ik was met oma in de stad | bij oma ging ik foto’s bekijken

 Ik twijfelde over deze jas, uiteindelijk niet gekocht en nu heb ik spijt..

 Nomnomm | je ziet het niet goed maar op de achterkant van deze bus staat;  lul en geloof mij dat het nogal een naar persoon was in het verkeer en dat het wel een beetje klopte, oeps.

 Op mijn blog had ik een soort “winactie”, dat iedereen die reageerde nagetekend werd | na lang twijfelen plaatste ik mijn outfitfoto’s toch.

 Ik vroeg jullie wat jullie het meeste miste van vroeger, ik kreeg leuke reacties die ik binnenkort ga verwerken in een artikel | en Tamme vind het allemaal wel prima en gaat altijd bij mijn spullen liggen als ik foto’s wil maken haha.

 Geen mooie foto’s die het worden als ik foto’s maak van de geweldige poses die Tamme creëert, je moet 2x kijken voordat je de foto snapt | again!

Ik ging samen met min oma ontbijten bij de HEMA, dit hadden we al heel lang afgesproken maar nog  steeds niet gedaan | heerlijke brunches op zondag met het gezin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.