Photodiary week 21!

Home / OVERIG / Photodiary week 21!
Photodiary week 21!

Gisteren de DYTG was echt geweldig, ik heb echt genoten en het reizen was het het helemaal waard! Ik was na gisteren zo ontzettend moe dat het me niet meer lukte om nog een artikel te schrijven! Vandaag wil ik vooruit schrijven en mijn kleding verkoop topic weer helemaal updaten en mijn mail bijwerken. Ook moet ik echt vandaag een stagemail gaan schrijven want o god dat moet ook nog geregeld worden! Er komt gauw een artikel met filmpje op mijn blog.

Eigenlijk maakte ik deze week ontzettend veel foto’s maar heb ik er superweinig geplaatst oeps.

Fijne zondag!

Instagram; Muchables & Muchablenl

 School | papa en mama waren 25 jaar getrouwd!

 Een middag gespijbeld met de klas (en oh wat voelde ik met lullig haha) maar wel heerlijk aan de Hoornse Plas gelegen!

 ^^

 Hoornse Plas | egeltjes schilderen op school

 Naar oma in mijn onesie, whoop | helaas reden de treinen vanaf Meppel niet naar Zwolle, dus met een rottige bus

En alweer school!

Leave a Reply

Your email address will not be published.