Photodiary week 6!

Home / OVERIG / Photodiary week 6!
Photodiary week 6!
Mijn photodiary van afgelopen week is een dagje later oeps! Maar een dagje later maakt het niet minder leuk. Deze week had ik een mindere week, maar toch meer foto’s gemaakt eindelijk! Ik begon maandag met hardlopen, 3x per week wil ik nu gaan hardlopen, hopelijk ga ik het vol houden want stiekem vind ik het best zwaar, over een maandje zal ik terugblikken en ik hoop dat het een positief artikel wordt hih (al heb ik dat natuurlijk zelf in de hand).
Instagram; Muchables & Muchablenl

 Ik vroeg aan jullie in een artikel welke opleiding jullie doen / een no-buy februari challenge (uitgezonderd kringloop haha).

 Er stond een valentijn video online, hoe ik er over dacht en de geschiedenis van valentijnsdag / er staan 3 winacties online op mijn blog.

 Deze week staat in teken van Valentijnsdag en gisteren stond er een DIY online / ik tekende eindelijk weer eens in mijn verlaten dummy.

 Deze outfit droeg ik voor het eerst, gelijk foto’s gemaakt door mama in de sneeuw.

 Ik mis zo erg mijn roze haar / mijn eerste keer hardlopen deze week!

 Kleine kringloop aankoopjes / in love met mijn kettinkjes!

 Zelfs in de sneeuw jaa / en hoewel hakken in de sneeuw geen goed idee is, deed ik het toch, ik ben helemaal in love met deze hakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.