Photodiary week 7!

Home / OVERIG / Photodiary week 7!
Photodiary week 7!
Het is weer zondag, en oh waar blijft de tijd, het is nu half februari en tijdens mijn photodiary artikels word ik weer geshockeerd dat er weer een week voorbij is. Ik heb een dagje niets gepland, en dat voelt ergens heel raar omdat ik mijn dag dus helemaal zelf kan invullen! Sowieso ga ik onderwerpen verzamelen voor mijn illustraties die ik binnenkort weer ga plaatsen op mijn blog, en verder zie ik wel wat deze dag mij weer gaat brengen.
Fijne zondag gewenst! 
Instagram: Muchables & Muchablenl

 Ik neem nooit mijn mobiel mee tijdens het hardlopen, maar het was nog vroeg en zo mooi dat ik het niet kon laten om hem mee te nemen en dus ook te gebruiken / de laatste dagen heb ik redelijk veel op hakken gelopen en eigenlijk loopt het heerlijk (al gaat er niets boven mijn Doc’s).

 Ik ging met oma en mijn moeder naar Tuinland en kreeg echt zo’n lente gevoel, heerlijk! / ik ben nog steeds hopelijk opzoek naar een mooie bril, hoeveel ik er nu wel niet gepast heb.. Ik weet het niet meer.

 Er stonden deze week nog 2 valentijnvideo’s online!

 Als je geen roos krijgt dan moet je er maar 1 kopen voor jezelf toch / op Instagram konden mijn volgers me een privé berichtje sturen met hun adres om kans te maken op een getekend kaartje van mij.

 Ik kreeg superveel leuke reacties van jullie op mijn illustraties, op de blog van Jolien kun je nu een illustratie met je lover winnen!

 Ik kreeg via Instagram deze superleuke foto toegestuurd van Melissa! / in de intratuin, het lijken net getekende bloemen.

 Nog een illustratie / in de Intratuin of was het nou Tuinland? Maakte ik natuurlijk even deze foto!

Leave a Reply

Your email address will not be published.