Review Twinmarkers Action!

Home / Creative / Review Twinmarkers Action!
Review Twinmarkers Action!

IMG_0005

Yay ik heb ze! De Twinmarkers van de Action! In veel Action shoplogs zag ik ze voorbij komen, maar ze hadden ze eerst nog niet bij de Action in dit dorp, gelukkig lagen ze later toch hier nog in de schappen. Met al mijn enthousiasme nam ik alle verschillende kleurensetjes mee naar huis. Ze kosten overigens ook maar €0,95 per pakje, dus voor dat geld kon ik het wel proberen.

IMG_0010

Een jaar geleden ongeveer ontdekte ik alcoholstiften, ik kocht zo’n 10 promarkers bij een kunstwinkel en was meteen enthousiast. Ik gebruikte af en toe eens promarkers van mijn klasgenoten en was al vrij snel fan van de effecten van de stiften. Maar Promarkers zijn nog best prijzig (of nou ja als je veel verschillende kleuren wilt), zodoende begon mijn zoektocht naar een goedkopere versie die ik uiteindelijk vond bij de Tiger. Maar nu heeft ook de Action sinds kort een zelfde soort stift in de schappen liggen, die uiteindelijk nog goedkoper is.

IMG_0049

Er zijn in totaal 6 verschillende setjes verkrijgbaar, ik vind alle stiften fijn en de kleuren mooi maar toch vind ik het groene en gele setje de minst mooie kleuren hebben. In de onderstaande foto heb ik een groen setje van de Tiger vergeleken met het groene setje van de Action. Hoewel het natuurlijk totaal andere kleuren zijn, vind ik de stiften van de Action wat minder fel lijken, maar het is leuk dat het totaal andere kleuren zijn, nog meer keus ;).

IMG_0034

De verpakking van de Twinmarkers ziet er goed verzorgd uit, ook ligt hij fijn in je hand. Maar, wat ik een beetje gek vind is dat bij de ene stift de tekst bovenop de stift staat en bij weer een andere stift, de tekst op de zijkant zit. Op de onderstaande foto’s kun je nog iets zien wat niet klopt en dat is de punt van de donkerblauwe stift. De punt is namelijk niet correct afgesneden, waardoor hij niet recht is. Dit is helaas met meerdere stiften niet helemaal goed gegaan, waardoor de “markeer punt” zijn doel een beetje verliest. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat ik net de verkeerde pakketjes heb gekocht.

IMG_0019IMG_0017

Op ongeveer elke stift die ik heb van welk merk dan ook, komt de kleur op de dop niet overeen met de daadwerkelijke kleur van de stift. Zo ook dit geval, maar eerlijk gezegd vind ik dat niet heel erg storen, alleen een beetje gek bij bijvoorbeeld kleur nr. 75.

IMG_0021 IMG_0022 IMG_0026 IMG_0030

Het zijn fijne stiften om mee te blenden, je kunt een mooie overloop van kleuren creëren met vrijwel elke kleur stift. Ik had dat voor deze prijs niet verwacht, dat viel mij reuze mee!

IMG_0036 IMG_0041IMG_0038

Nog één klein minpuntje en dat is dat bij enkele stiften de smalle punt plat is, heel gek want hij is echt recht afgesneden. Dat hoort natuurlijk niet zo en het is ook redelijk storend om daarmee te tekenen, gelukkig is dat maar bij een paar zo. Het zou natuurlijk net als bij het andere minpuntje, kunnen dat ik net een verkeerd setje heb gekocht.

IMG_0068 IMG_0075

Zoals je op de linkerpagina kunt zien drukt de inkt erg goed door, hier houd ik standaard rekening mee bij alcoholstiften, dus doe ik er altijd een papiertje tussen. Stiekem vind ik het nog best leuk eruit zien dat het door drukt haha.

IMG_0078

Kortom: ik ben heel tevreden met de stiften, als ze 3 keer zo duur waren geweest had ik ze ook gekocht want dat zijn ze wel echt waard. De kwaliteit is goed, ondanks de kleine foutjes. Ik raad ze zeker aan en ik ben blij dat ik weer een aantal nieuwe kleuren aan mijn alcoholstiften “collectie” kan toevoegen.

Kende jij deze Twinmarkers al?

Leave a Reply

Your email address will not be published.