Serious 3FM Request 2013 Leeuwarden

Home / OVERIG / Serious 3FM Request 2013 Leeuwarden

 Gisteren tijdens het eten  las ik in de groepswhapp van de klas dat Hanneke graag naar SeriousRequest wou in Leeuwarden, ze vroeg wie er mee gingen en impulsief zijn we uiteindelijk met zijn 3en (Hanneke, Daniël en ik) naar Leeuwarden afgereisd. Allereerst kon ik geen kaartje kopen omdat het apparaat helaas niet pinpassen aannam, na veel gestres vond de machinist het prima om zonder kaartje te reizen, top! We hadden allemaal een longboard of skateboard bij ons omdat we bang waren dat we ver moesten lopen, uiteindelijk was zo’n ding alleen maar superonhandig om mee te sjouwen tussen de menigte.

Ik las dat Bastille deze avond zou optreden, helaas kwam ik daar pas heel laat achter anders was ik wel eerder heen gegaan. Ik heb 2 liedjes gehoord en ik kon echt wel janken van blijdschap (heel vreemd want ik kon me niet voorstellen dat wanneer je een band of zanger/zangeres zou zien, je gaat huilen, maar ik heb het nu zelf meegemaakt en begrijp het helemaal). Helaas niet veel gezien maar ik heb ze wel in real gezien gelukkig!

Uiteindelijk gingen we om 10:20 terug met de trein, een uur eerder dan dat we verwacht hadden. Helaas was er een sneltrein van Leeuwarden naar Groningen uitgevallen waardoor we met 300 mensen in één treintoestel moesten. Blijkbaar had Arriva niet goed ingeschat watbetreft de drukte. Na heel veel duwen stonden we er bijna in, alleen Hanneke moest de trein nog in, tot we ineens de wc deur open konden doen. We hadden meer ruimte, maar of het fijn was in het wc hokje? Mensen die naar de wc moesten zaten gewoon in het hokje, maar even wegkijken dan maar wel zeer awkward.

 Ik weet niet wie dit zijn, ik wou alleen even een muts voor de foto lenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.