Sinterklaas met youtubers

Home / OVERIG / Sinterklaas met youtubers
Afgelopen zondag vierde ik samen met lieve youtubers sinterklaas! Ik had het lootje van Anouk getrokken en dat was nogal lastig aangezien ik haar nog nooit eerder gezien had en ik haar dus nog niet goed kende. Ik totaal vier ik 4x (misschien 5, ligt eraan of die doorgaat) sinterklaas. Josephine had mijn lootje en heeft superleuke cadeautjes voor me gekocht (die komen binnenkort wel op mijn blog!). 
In plaats van iedereen een cadeautje te laten pakken gingen we een drankspel zonder drank doen. We hadden allemaal kaartjes met opdrachten in een grote bak gedaan en bij 5 streepjes moest je een opdracht pakken. De opdrachten waren echt geweldig en tja.. met youtubers wordt alles gefilmd. We vierden het bij Samyra, het was zoo gezellig, gitaar, pennyboards, patat, pizza, pannenkoeken, drankspel zonder drank, alles! 
Als ik weer terug reis besef ik me weer dat het waarschijnlijk heel lang gaat duren voordat ik al deze mensen weer ga zien, een nare gedachte 🙁
Bedankt lieve youtubers voor deze supergezellige dag!
Sean
Lisa
Chris
Anouk
Eline
Samyra
Wouter
Josephine
En alle youtubers hun kanaal;
Wouter (Hieriswouter)
Sean (Seantakesover)
Lisa (Fabulies)
Mitzy (iMitzy)
Anouk (Anooukiiee)
Thomas (LeDutchies)
Christiaan (aCrazyAfro)
Camille (TheSpeakerSett)
Imke (Mylifeasimke)
Eline (Itsonlyalifetime)
Samyra (Samyra1998)
Imke
Camille
 Mitsy
Maak een lelijke “selfie” en plaat hem op Instagram. – Thomas
<iframe width=”640″ height=”400″ src=”//www.youtube.com/embed/e282NUSyo5A?list=UUEOA58mpC3kGmW-asEdWikw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
Natuurlijk heb ik ook gefilmd, een beetje schokkerig en snel maar ach!

Leave a Reply

Your email address will not be published.