Stage Mallorca // Marcos Vidal

Home / Travel / Stage Mallorca // Marcos Vidal
Stage Mallorca // Marcos Vidal

Jaja het vervolg van de het lange verhaal in de ochtend. Ik probeer de komende tijd mijn blog weer iets minder te zien als website, want persoonlijk vind ik veel blogs daarop lijken. Mijn blog is echt een blog aangezien ik voornamelijk persoonlijke dingen post. Ook heb ik geen idee of het gewaardeerd wordt als ik de interviews met jullie deel, ik denk persoonlijk dat de doelgroep die ik heb er minder geïnteresseerd in is, maar ik kan het mis hebben, laat het me weten.

Maar goed, het interview met Marcos Vidal, het eerste interview dat we deden.. Gelukkig kwam hij wel opdagen en waren we niets voor niets hier helemaal heen gereisd. Ik blijf het inspirerend vinden om ateliers te bekijken, ieder heeft zo zijn eigen manier van werken en ook heeft iedereen een totaal verschillende werkplaats, een werkplaats zegt al iets over de persoon zelf. Een fijne werkplek is voor mij sowieso erg belangrijk, anders werk ik veel minder geconcentreerd en ik zou precies weten hoe mijn eigen atelier eruit zou zien haha.

Maar nu weer terug naar het atelier bezoek, het was de eerste dag van ons project, we hadden geen idee of het ging worden zoals we wouden en of het misschien wel awkward zou zijn. Want ja daar ben ik nou bang voor, dat er stiltes vallen en ik een „black-out” krijg en mijn Engels ineens zo slecht wordt dat ik onverstaanbaar ben. Maar gelukkig viel dat wel een beetje mee, hij vertelde zelf gelukkig ook wel wat dingen en we hoefden het dus niet helemaal uit hem te trekken.

 

Vandaag laat ik jullie de foto’s zien van zijn atelier en als er belang is bij het interview en de komende interviews, dan plaats ik die natuurlijk ook nog!

Trouwens. Heel lief, op de heenreis moesten we overstappen (maar dat wisten wij niet), een meisje die niet eens wist waar we heen moesten attendeerde ons daarop, zomaar. Op de terugreis stonden we aan de verkeerde kant van het spoor, al dachten wij van niet, 5 random mensen riepen naar ons dat we op het verkeerde perron stonden, ook zonder dat ze wisten waar we heen moesten. Op de terugweg moesten we weer overstappen (en ook dit keer wisten wij het niet), er was een jongen die ik daarvoor gevraagd had of we in de goede trein zaten, deze jongen gebaarde dat we er uit moesten om over te stappen. Onderweg waren er zoveel lieve mensen, net als de vrouw die ons naar het zwembad heeft gebracht, wauw.

 

Zijn atelier vind ik erg tof, dat overal wat hangt aan de muur bijvoorbeeld, het geeft zoveel inspiratie om je heen. Wel zou ik helemaal gek worden van alle verschillende kleuren, ik verlang naar een witte ruimte, later is dat ook prioriteit nummer 1 van een atelier. Ook dat er overal wat ligt en zoveel rommel, daar zou ik ook niet tegen kunnen haha.

Hij vertelde dat dit vroeger een wijnbrouwerij was, en dat in de poort de paarden stonden. Wel gaaf hoor als je daar boven woont en daar je atelier hebt. Zijn huis was daarentegen erg leeg, veel wit en hout, ook erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.