Storms don’t last forever

Home / OVERIG / Storms don’t last forever
Storms don’t last forever
Vandaag heb ik een leuk dagje met Jessy gepland in Amsterdam, na deze dag zie ik haar een maand niet omdat ik zondag naar Barcelona vertrek. Alweer warmte, en vandaag ook weer een outfit, die ik droeg in Mallorca. Ik neem zondag alleen handbagage mee en dus basics, outfitfoto’s, hmm daar hebben jullie dus niet veel aan. Maar daar ben ik ook niet voor, 1 dezer dagen schrijf ik er nog een artikel over, zelf weet ik alweer erg weinig maar hopen dat ik jullie gauw meer kan vertellen.
Oh.. en zie je de sportschoenen? Om mezelf even te verontschuldigen, normaal draag ik nooit sportschoenen onder een normale outfit, maar vanwege blaren had ik geen keus en eerlijk is eerlijk ze lopen zooo fijn! 

 Kimono – zelfgemaakt / rokje, hoedje – H&M / tasje – Tiger / shirt – Zeeman / sportschoenen – Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published.