Strand, verbrand & aqualand

Home / OVERIG / Strand, verbrand & aqualand
Strand, verbrand & aqualand

Hoewel ik vandaag eigenlijk een update artikel online wou zetten is het toch maar een outfit geworden. Nu ik dit typ ben ik ontzettend verbrand en zit ik met mijn trui aan in huis omdat mijn rug zo’n pijn doet haha. Morgen gaan we naar Aqualand yeaaay en ik probeer die dag te filmen! Ik ben heel benieuwd of mij dat gaat lukken met mijn go pro, ik heb alleen geen juiste zwemkleding mee, ik ben bang voor eruitvliegende boobies :’)

De temperatuur valt reuze mee, het is geen 40 graden maar gewoon lekker onder de 35. Er komt zo snel mogelijk een update video/artikel!

Hoedje, rokje – H&M | ketting – gekregen | shirtje – Zeeman | vestje – Marktplaats | schoenen – Dr Martens | zonnebril – Primark

Leave a Reply

Your email address will not be published.