Tekenwinactie.. of toch niet?

Home / OVERIG / Tekenwinactie.. of toch niet?
Tekenwinactie.. of toch niet?

Nu ik mijn tekenaccount herpakt heb, wil ik af en toe een soort mini winactie doen, alsin dat alle mensen die reageren op een bericht, getekend worden. Ook vandaag, dus wie weet lees jij dit en wil jij graag een klein portretje van jezelf, laat dan hieronder je Instagram naam achter (en als je account privé staat, stuur me dan privé een berichtje met een foto), en alle mensen die vandaag reageren ga ik tekenen!*

Of je het een winactie kan noemen, hmm niet echt maar echt een andere benaming weet ik niet haha, sowieso vind ik dat ik jullie wel wat vaker mag belonen dat jullie weer elke dag mijn blog lezen! 
Meerdere malen reageren met een ander account reageren werkt niet.*

Leave a Reply

Your email address will not be published.