Terug in Nederland & koningsdag!

Home / OVERIG / Terug in Nederland & koningsdag!
Terug in Nederland & koningsdag!
Een nogal laat artikel aangezien in zaterdagmiddag al thuis was gekomen! Maar door de drukte van de afgelopen dagen (jaja drukte; toffe plannen maken & school presentatie), ben ik er nog niet aan toe gekomen om een artikel te schrijven over mijn terugkomst!
Vrijdagmiddag Canadese tijd 16:15 vloog ik richting Frankfurt, ik had een fijne vlucht, ik vloog met Lufthansa en ik vind dat eigenlijk tot nu toe de meest fijne luchtvaartmaatschappij. Eenmaal vanaf Frankfurt naar Nederland ging het heel snel, en voor ik het wist zat ik alweer samen met mijn ouders in de auto richting huis. Het is bizar, het voelt serieus alsof ik niet weg ben geweest, het “normale leven” gaat zo snel weer door. Gisteren mijn presentatie Engels gehad en verder ben ik gelijk weer gaan plannen voor de komende tijd, de eerste dag dat ik namelijk thuis was besefte ik me dat ik niet weer op dezelfde manier wil leven als voor mijn reis.
Binnenkort vertel ik er natuurlijk uitgebreid over, en ik ga ook gauw weer volop bloggen en video’s maken!

Ook Koningsdag is maandag geweest, helaas niets gekocht maar er was wel weer een hele fijne sfeer!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.