Terugblik, mijn jaar in Instagram foto’s!

Home / OVERIG / Terugblik, mijn jaar in Instagram foto’s!
Terugblik, mijn jaar in Instagram foto’s!

Ik vind het maar vreemd dat het over een paar dagen al 2015 is, het dringt nog niet echt tot me door. Dit jaar is voorbij gevlogen en hoewel het soms voelde alsof ik niets had gedaan dit jaar, is dat bij langer na niet het geval. Het was een veelbewogen (ojeah! Ik wou dit woord zo graag eens gebruiken) jaar geweest, ik had nooit verwacht dat dit jaar zo zou gaan lopen. Bizar hoeveel er in een jaar kan gebeuren, mijn leven is compleet omgegooid, ergens heel tof maar ook wel spannend.

Vanaf november ben ik mijn jaar uit gaan tekenen, de echte hoogtepunten ga ik dus morgen in de belangstelling zetten. Op Instagram deelde ik dit jaar soms meer dan op mijn blog, zo vergat ik een heleboel dingen maar gelukkig is alles vast gelegd op camera.

Vandaag mijn jaar in Instagram foto’s, ze staan niet in volgorde, en natuurlijk zijn dit lang niet al mijn foto’s, want oh wat zijn het er veel geweest!

 Dit jaar vierde ik oud&nieuw met Jessy, we speelden Bingo en op 1 januari deden we de nieuwjaarsduik • ik maakte een stopmotion met 300 tekeningetjes • het proces van mijn zelfportret • samen met Hanneke had ik een fotografieproject • ik had weer opendagen op school, en Melina maakte daar deze foto • in mijn onesie ging ik naar school • ik verfde mijn haar roze • en nog een foto van het fotografieproject.

 Alleen in Groningen viel er sneeuw, yes • ik verkocht mijn eerste baby • hier begon mijn hele tekenaccount mee • als schoolproject moesten we een theaterstuk herschrijven • mijn laatste keer werken bij de Albert Heijn • samen met Jessy ging ik naar het lievelingsbloemevent • voor het eerst in al die jaren een familiedag • het theaterstuk spelen in de stadsschouwburg • met mama naar het bevrijdingsfestival • ik speelde mijn laatste hockeywedstrijd.

Met school hadden we een project op het EMG terrein • ik mocht een optreden van Ella Henderson bijwonen • samen met Kim, Sanne en Janine ging ik naar de Fashion Week • ik ging naar de zomerfeesten in Nijmegen • bepakt naar het volgende avontuur.

 Op school werkten we hard aan een festival • DYTG • ik liep een modeshow voor Sjoukje • mijn moeder werd 50 • ik deed vrijwilligerswerk op Art Carnivale • ik vertrok voor 2 maanden naar Mallorca • mijn ouders kwamen een weekje in Mallorca • ik ontmoette bij toeval een kameel onderweg • en nog een foto van Mallorca. 

Ik zag Charlotte na een hele lange tijd weer • ik liep de 4 mijl • ik logeerde een aantal keren bij Jessy • voor 11 dagen op vakantie naar Gran Canaria • een maand naar Barcelona • ik zag een aantal lieve bloggers weer tijdens kerst • ik vierde kerst met familie • ik verfde mijn haar paars. 

Dit jaar zat ik niet vaak stil, of nou ja, nog wel te vaak maar ik heb er in ieder geval veel uit gehaald! Hoewel ik lang niet alles in dit artikel heb gezet, hoop ik toch een leuk overzichtje ervan gemaakt te hebben. In het artikel van morgen heb ik alles uitgebreider geïllustreerd, houd morgen mijn blog dus in de gaten!

Wat waren jullie hoogtepunten van dit jaar? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.