Tips om goedkoop te reizen! #2

Home / Travel / Tips om goedkoop te reizen! #2
Tips om goedkoop te reizen! #2

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten houd ik enorm veel van reizen, lekker impulsief bestelde ik daarom eerder deze week 2 vliegtickets naar Milaan voor mijn moeder en mij. Ik kon het niet laten om de goedkope vliegtickets aan mij voorbij te laten gaan, gelukkig was het ook net op een gunstige data want tja ik ga natuurlijk weer naar school dus heb ik zo mijn verplichtingen.

Het was dus ook alweer een hele tijd geleden dat ik een video had gemaakt waarin ik mijn tips om goedkoop te kunnen reizen deelde. Maar na 7 maanden is hier eindelijk deel 2!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken.

Wat is jouw ultieme reistip?

Leave a Reply

Your email address will not be published.