Toeren in een Volkswagenbusje (2) + vlog!

Home / Personal / Toeren in een Volkswagenbusje (2) + vlog!
Toeren in een Volkswagenbusje (2) + vlog!

Eerder deze week deelde ik in een ander artikel al veel foto’s van afgelopen weekend in Limburg, ook vertelde ik in dat artikel dat ik een video had gemaakt van dit avontuur. Daarom kon ik het niet laten om nog een artikel te schrijven over dit geweldige weekend. En als ik erover nadenk, dan is het tot nu toe denk ik het leukste weekend van 2017!

Het was een lange tijd geleden dat ik voor het laatst een video heb gemaakt en geupload, daarom is het een beetje gek om ineens weer iets te plaatsen maar ik heb het filmen echt gemist! Net als leven in het moment en het bewust genieten van de natuur om je heen. En het is zo fijn als je geen laptop bij je hebt en dus ook geen mogelijkheid hebt om te werken. Ook mijn schetsboek was ik (per ongeluk) vergeten haha, goed voorbereid ;). Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik überhaupt niets bij me had en dus echt bewust was van de dingen die we aan het doen waren. Mijn eerste boswandeling van het jaar is een feit, ik wil het echt vaker doen!

Processed with VSCO with kk1 preset

Hoe probeer jij in het moment te leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published.