Tropische achtergronden voor je telefoon!

Home / Creative / Tropische achtergronden voor je telefoon!
Tropische achtergronden voor je telefoon!

Vorige week deelde ik weer een aantal nieuwe achtergronden in een artikel. En omdat ik nu een patronen challenge doe op Instagram, heb ik vandaag weer een aantal nieuwe achtergronden die je kunt downloaden in dit artikel! Deze keer heb ik papegaaien als onderwerp gebruikt, een keer wat anders!

Onderaan dit artikel kan je de achtergronden downloaden, ook kan je ze op Instagram in mijn highlights screenshotten! Ook zijn andere achtergronden te vinden in onderstaande artikelen:

achtergronden-romy-palstra

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3 / achtergrond 4

 Welke achtergrond is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.