Unboxing boekenbox HappyReads!

Home / Books / Unboxing boekenbox HappyReads!
Unboxing boekenbox HappyReads!

PicMonkey Collage

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje in mijn mailbox van Melissa & Anthony, er stond iets in over een boekenbox en of het mij leuk leek om een illustratie te maken voor de kaart in de boekenbox. Ja natuurlijk, heel leuk zelfs!

Het leuke aan de Happy Reads boekenbox is dat je totdat je hem zelf open maakt, nog geen idee hebt wat er in de box zit. In de box zit een boek en 5 leuke goodies die allemaal met het thema te maken hebben van die maand! Deze maand was het het thema ‘Follow your Dreams’, voor dit thema maakte ik de kaart waarop een meisje staat die aan ballonnen hangt.

Zelf mocht ik ook dit leuke pakket ontvangen en ik kon het niet laten om er een unboxing artikel over te schrijven, volgens mij is dit ook het eerste unboxing artikel op mijn gehele blog haha.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik hou zelf enorm veel van lezen maar ik gun mezelf vaak niet de tijd ervoor, af en toe leen ik wat boeken van de bibliotheek en dan verslind ik in een paar dagen zo een aantal boeken. Maar er was één boek die nog op mijn lijstje stond om te lezen, en dat was het boek wat in deze januari box van Happy Reads zat! Yes!!

Processed with VSCO with a6 preset

Het boek wat in de box zat was Liever met Lef van Dagmar Valerie, buiten het feit dat ik Dagmar gewoon een lieverd vind (en ze blogt ;)), was ik enorm benieuwd naar het boek. Ik had er alleen nog maar positieve dingen over gehoord dus ik kan niet wachten om te beginnen in het boek.

Processed with VSCO with a6 preset

Ook zat er in het pakket nog een ander klein boekje genaamd: Kleine Helden, een pakje thee, een gesigneerde bladwijzer, een Yankee Doodle kaars, een gelukspoppetje (in ballon), een steen, een kaartje en 2 kaarten waarop je je bucketlist kunt samenstellen.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ben jij benieuwd naar de boekenbox van februari? Je kunt hem nu hier bestellen voor€29,95!

Kende jij deze boekenbox al? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.