Vakantie Gran Canaria

Home / Travel / Vakantie Gran Canaria
Vakantie Gran Canaria

De afgelopen maanden waren nogal hectisch, redelijk veel van huis weg geweest en dat deed niet veel goeds voor mijn blog. Ik heb nu mijn macbook ongeveer 5 maanden, helaas krijg ik elke maand weer een melding met dat hij vol is, dat is de reden dat ik na elke reis alles eraf heb gehaald en tja je raadt het al, wanneer je een artikel wilt schrijven, heb je de bestanden niet bij je.
Zo ook half oktober, ik stopte met dagelijks vloggen om 15 oktober, of nou ja ik stopte niet helemaal want ik ging gewoon door alleen ik zou het later plaatsen. De reden was omdat ik samen met mijn ouders op vakantie ging en zij liever niet hadden dat het op internet stond, heel begrijpelijk! Na de vakantie vond ik de beelden niet goed genoeg om te plaatsen, ook had ik weinig tijd om ze überhaupt te bewerken tot iets moois, een week later nadat ik thuis kwam vertrok ik voor een maand naar Barcelona.
Heel snel heb ik de afbeeldingen gesaved op mijn oude laptop zodat ik ze wanneer ik erover geschreven had, ze op de harde schijf kon zetten. Echter is het nu zo’n 2 maanden later en had ik tot gisteren de foto’s nog niet uitgezocht, nu eindelijk kan ik de foto’s en ervaringen delen!
Van 15 tot 25 oktober verbleef ik in het Paradise Taurito hotel in Gran Canaria, het is standaard dat we in Oktober op vakantie gaan, en als verrassing (toen ik nog in Mallorca zat) kreeg ik te horen dat mijn broer, zijn vriendin en een vriend ook meegingen, heel erg leuk! Uiteindelijk waren we dus met zijn 8en (vakantievrienden waren ook mee). Ik heb een heerlijke vakantie gehad en er zullen in totaal 3 artikels erover komen, nog 1 over klein Venetië en over het duiken, vandaag het algemene artikel.

Na mijn artikels over deze vakantie komt natuurlijk mijn uitgebreide verslag over mijn stage in Barcelona!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.