Verrassingsbox van Post&Papier!

Home / Creative / Verrassingsbox van Post&Papier!
Verrassingsbox van Post&Papier!

img_7020

Verrassingen, ik ben er dol op! Hoewel ik vaak wel te nieuwsgierig ben om daadwerkelijk te wachten tot het zo ver is. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ik pakketjes altijd meteen openscheur als ik ze ontvangen heb van de postbezorger in plaats van te wachten tot ik thuis ik

Daarom vind ik het zo leuk dat er steeds meer mogelijkheden op de markt komen waarbij je je kunt verrassen, eerst waren het de maandelijkse beautyboxen, maar ook SPRS.me reisjes worden steeds populairder. Maar nu blijft het niet alleen daarbij, voor de creatieven onder ons zijn er nu ook stationary/DIY verrassingskit’s! Zo heeft Post&Papier sinds kort ook een (maandelijkse) box waarvan ik de inhoud van april in dit artikel met jullie deel.

img_7011

De box van April bevatte allemaal pastelkleurige items, yes! Als ik alleen al aan de lente denk dan denk ik automatisch aan zachte pastelkleuren, waar ik niet genoeg van kan krijgen. Ik ontving dus echt een cadeautje in mijn brievenbus.

img_7026

img_7047img_7030

Ik ben fan van to do lijstjes, stickynotes, etc! Extra leuk dat er in deze box een notitieblokje zat waarop je wekelijks kunt plannen. Voor mij zou dit te klein zijn om daadwerkelijk dingen te kunnen plannen, maar toen bedacht ik me ineens dat het perfect is om hierop workouts te plannen! Ik ben nog niet begonnen op het blok maar mijn plan is om vanavond alles over te schrijven voor de komende 2 weken!

img_7033

Ik vond trouwens deze bloemetjes perfect matchen met de kleuren in de box, dus natuurlijk moesten de bloemen (of eigenlijk onkruid volgens mijn moeder) ook gefotografeerd worden.

img_7038 postpapier

De box is hier verkrijgbaar voor €14,95 inclusief verzendkosten!

Ik ben super tevreden met deze eerste box van Post&Papier en ik ben enorm benieuwd naar de box van juni! Hij is nog te bestellen 😉

Heb jij ooit eens een verrassingsbox besteld?

Leave a Reply

Your email address will not be published.