Verschillende type dates die je liever vermijdt

Home / Creative / Verschillende type dates die je liever vermijdt
Verschillende type dates die je liever vermijdt

illustratie-5-romy-palstra

Elk persoon waarmee je een date hebt is natuurlijk anders, of nou ja tot je de de perfecte match hebt gevonden. Maar regelmatig heb je ook wel eens een date met een bepaald type die je toch liever vermijdt… Zo kennen we wel het type dat altijd over zichzelf praat, het type dat zeer aanwezig is of het type dat zichzelf eigenlijk het meest belangrijk vindt.

In dit artikel 5 verschillende type dates die je toch liever niet date.

1. De splitser van de rekening

“Maak jij nog €9,11 over?” Wij willen allemaal gelijk behandeld worden, dan vind ik ook dat de man niet persé de rekening hoeft te betalen. Wel is het apart als je na een date nog een berichtje krijgt met of je nog even wat geld wilt overmaken. Wanneer je vaker hebt gedate met elkaar is het wat minder gek om de rekening te splitsen of om en om te betalen maar op de eerste date kan het misschien wat apart overkomen. Vermijdt dit door zelf de stap te zetten, man of vrouw.

2. Degene die zich anders voordoet

Het komt bijna in elk artikel wel voor, de tip om je niet anders voor te doen dan wie je bent. Met het type date dat zich anders voordoet zal het waarschijnlijk ook niets worden. Uiteindelijk zal altijd je echte jij naar boven komen.

3. Degene die er anders uitziet in het echt

Om op het vorige punt in te haken. Is het jou al eens overkomen dat je op iemand staat te wachten, waarna er iemand aan komt lopen die er toch wat anders uit blijkt te zien dan op de foto’s die je hebt gezien? Natuurlijk is de kans aanwezig dat je niet precies hetzelfde bent als op de foto, dat is vrij normaal. Maar als je jezelf zo photoshopt of jezelf zo forceert op foto’s, dan komt dat op een date natuurlijk helemaal uit. Zonde want je bent goed en mooi zoals je bent!

illustratie-2-romy-palstra

4. De ongemakkelijke 

Oei.. Ongemakkelijkheid.. Hetgeen waar we allemaal bang voor zijn op een date, nietwaar? Het gesprek op een afspraakje continue gaande proberen te houden is erg vermoeiend. Het is in het algemeen enorm lastig om te daten met iemand die zo weinig te vertellen heeft of zo weinig interesse toont dat je telkens moet zoeken naar een gespreksonderwerp zonder dat het gewoon vloeiend gaat.

5. De leider

Dat iemand de leiding neemt op een date hoeft geen probleem te zijn, zolang diegene maar niet continue overheerst. Een grote afknapper is het ook als bijvoorbeeld iemand anders zonder overleg een drankje of eten besteld voor de ander.

Gelukkig zijn er zoveel verschillende mensen dat er voor iedereen wel iemand is. En wat de één juist weer zeer onaantrekkelijk vind, vind de ander juist wel weer aantrekkelijk. Dat is ook het leuke en mooie natuurlijk!

Welke type date vind jij het minst aantrekkelijk? 

Dit artikel is ook verschenen op Relatieplanet.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.