Ik vertrek voor 5 weken!

Home / Personal / Ik vertrek voor 5 weken!
Ik vertrek voor 5 weken!

img_7997

Eindelijk is het vandaag zo ver! Ik vertrek voor 5 weken naar Thailand om daar samen met Larissa te gaan backpacken. Na 2 jaar het idee in mijn hoofd gehad te hebben is het eindelijk zo ver. Helemaal bepakt vliegen wij vandaag eerst naar München en daarna naar Bangkok. Hoewel ik wat betreft blogartikels misschien wel wat beter voorbereid had kunnen zijn, heb ik het idee dat ik verder wat betreft spullen juist wel weer redelijk ben voorbereid. Misschien iets te voorbereid zelfs, want ik neem veel te veel spullen mee waarschijnlijk haha.

Zo heb ik de afgelopen weken een ereader gekocht waar ik 12 boeken op heb staan, keuze genoeg dus ;). Op mijn mobiel staan 2 luisterboeken en ook nog 285 liedjes om te luisteren! Vervelen hoef ik mij dus zeker niet tijdens onze 12 uur durende vlucht. En verder ga ik waarschijnlijk weinig tijd hebben om boeken te lezen etc deze komende weken. Of nou ja dat mag ik hopen!

In ieder geval met mijn volle backpack, waterzak, regenhoedje, selfiestick en bril met touwtjes ben ik er helemaal klaar voor. Ik heb er zin in en de komende 5 weken komt er om om de 5/6 dagen een nieuw artikel online. Niet zo heel veel maar wanneer ik terug ben gaan er zeker weer veel nieuwe artikels komen. Ik heb nu eerst 5 weken de tijd om inspiratie op te doen!

Wat ga jij deze komende vakantie doen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.