Ik was op het Crea Weekend in Hardenberg!

Home / Creative / Ik was op het Crea Weekend in Hardenberg!
Ik was op het Crea Weekend in Hardenberg!

Processed with VSCO with hb2 preset

Gisteren stond ik voor het eerst in mijn leven als illustrator/blogger op een beurs! Anouk had gevraagd of het mij leuk leek om op het bloggersplein live portretjes te maken van de bezoekers. Natuurlijk leek mij dat leuk! Dus haalde Anouk mij afgelopen weekend thuis op, want helaas reden er geen treinen voor 8 uur waardoor ik anders sowieso te laat was gekomen.

Na een gezellige autorit arriveerden wij bij de beurs. Iedereen was nog druk bezig met het klaarmaken van zijn of haar kraam en alle andere voorbereidingen. Om 10 uur ging de beurs open en langzaamaan stroomden de mensen binnen, zo ook de aanvragen voor persoonlijke portretjes. Samen met Marion en Anouk was ik te vinden op het blogger&vloggersplein. 

Ik had van te voren geen idee wat ik kon verwachten aangezien ik er nog nooit eerder was geweest, maar het is mij erg goed bevallen. Ik vond het gezellig en ik heb zoveel leuke mensen gesproken wat mij enorm veel positieve energie gaf! Doordat er zoveel aanvragen kwamen en ik het best druk had, heb ik er niet eens aan gedacht om foto’s te maken. Gelukkig hebben anderen dat wel gedaan en heb ik een aantal foto’s al op Instagram voorbij zien komen, superleuk!

Het Crea Weekend wordt op 3 verschillende plaatsen georganiseerd en voor mij was Hardenberg de dichtstbijzijnde. In september wordt er weer een weekend georganiseerd en ik kan niet wachten om er weer heen te gaan! Op dit evenement zijn er heel veel kraampjes met allemaal creatieve spullen, maar er is ook veel te doen. Zo zijn er verschillende workshops die gegeven worden waar je aan deel kan nemen, op het blogger/vloggers plein kon je bijvoorbeeld notitieboekjes versieren, handletteren of leren hoe je stickers kon maken!

Ik vond het vooral heel tof om mensen te spreken, als ik namelijk nu een illustratie maak dan gaat het contact vrijwel altijd over de mail en dat is dan toch anders. Ook vond ik het leuk om te zien hoe zo’n beurs nou precies “in het echt” gaat en dat iedereen met karretjes heen en weer rijdt als alles afgelopen is. Het moet er vast heel raar uitgezien hebben maar ik heb er van een afstandje naar gekeken en ik vond het fascinerend haha.

Processed with VSCO with hb2 preset

In ieder geval vond ik het een hele geslaagde dag en een leuke ervaring! Ik vond het ook leuk dat er zoveel visitekaartjes zijn meegenomen door bezoekers, dus wie weet voor als iemand dit leest: bedankt!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ben jij al eens naar een creatieve beurs geweest? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.