Wat ik deed deze week / nieuwe baan!

Home / OVERIG / Wat ik deed deze week / nieuwe baan!
Wat ik deed deze week / nieuwe baan!

Yes! Ik ben weer terug! De afgelopen dagen ben ik naar een trainingsweekend geweest, vrijdagavond ging ik weg tot en met zondag, om een heel gezellig trainingsweekend te volgen in Ommen! Het is soort van 3 dagen lang solliciteren, best zwaar als je het mij vraagt. Namelijk 3 dagen lang moet je vrolijk en actief zijn, de hele dag door leer je van alles en nooit zit je stil, letterlijk nooit, alleen als je na een lange dag voldaan in bed ligt.

Maar oh wat was het leuk, ik heb veel nieuwe leuke mensen leren kennen en heel veel geleerd. Maandag kreeg ik een mail of ik was aangenomen of niet, en hoera! Ik ben aangenomen en mag gelijk vandaag al als animator beginnen op een camping in Overijssel!

Mijn laptopje gaat mee dus wie weet ga ik vanuit daar nog wel bloggen, hopen in ieder geval! Ook heb ik maandag direct een nieuwe vlogcamera gekocht, daar gauw meer over. Voor nu leef ik even uit mijn koffer.. alweer oeps.

Oh en ben je nou benieuwd naar de vlog van het trainingsweekend? Bekijk hem hieronder! Helaas heb ik niet veel mogen filmen maar hopelijk vinden jullie de vlog toch nog leuk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.