Wat mij niet lukt om bij te houden!

Home / OVERIG / Wat mij niet lukt om bij te houden!
Wat mij niet lukt om bij te houden!

Een passende titel voor dit artikel was moeilijker dan ik dacht. Vandaag vertel ik jullie namelijk waar ik moeite mee heb om bij te houden, hoe kom je toch op dit soort artikels Romy? Het komt echt zo ineens, als ik onder de douche sta bijvoorbeeld. Of zoals deze keer toen ik in de spiegel naar mijn o zo verwilderde wenkbrauwen keek. Laten we maar beginnen met het meest herkenbare voor velen waarschijnlijk haha:

Een dagboek – een blog bijhouden lukt me aardig goed, maar een dagboek daarentegen, daar heb ik nogal moeite mee. Ik ben zo vaak begonnen maar nog vaker gestopt! Al wou ik dat ik het van kleins af aan had volgehouden.
Wenkbrauwen epileren – door dit kwam ik op het idee van dit artikel haha, ik liet mijn wenkbrauwen in oktober doen, maar nu zijn het weer bosjes en krijg ik er steeds geen perfect model in.
turven
Slaapritme – ik heb een heuse planning voor mezelf elke dag, maar waarschijnlijk vraag ik elke dag teveel van mezelf waardoor ik altijd te laat klaar ben en ik een stukje slaap in moet leveren. Maar het gaat al beter, en aan het eind van dit jaar wil ik kunnen zeggen dat ik een ritme gecreëerd heb!
Kamer schoon houden – mijn kamer opruimen is al een dingetje, meestal stofzuig ik daarna meteen. Maar afstoffen of met een natte doek langs alles, doe ik maar 1 keer in de 3 maanden, ja ik moet me schamen..
De pil – het lukt me gewoon niet om het te onthouden, het zit wel steeds meer in mijn ritme maar af en toe moet ik hem toch de volgende ochtend nog innemen.
Sparen – hoewel je je waarschijnlijk afvraagt hoe ik nog geld over houd.. het lukt me nog aardig, sparen kan ik wel maar kleine hebbedingetjes kopen is echt een zwakte van me. Ik begin dan met van die potjes; vakantie, nieuwe camera, nieuwe schoenen, jas enz.. Maar uiteindelijk gooi ik het toch allemaal weer bij elkaar.

Ik ben heel benieuwd naar de dingen waar jullie slecht in zijn om te onderhouden/bij te houden? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.