Wat te doen op je date tijdens pasen?

Home / Creative / Wat te doen op je date tijdens pasen?
Wat te doen op je date tijdens pasen?

relatieplanetkopie

Het is alweer bijna Pasen, wat mij betreft het perfecte moment voor een speciale date! Er zijn zoveel leuke en interessante dingen die er te doen zijn in deze periode. Daarom deel ik in dit artikel een aantal leuke dingen die je kunt doen op deze paasdagen. Zo kan je bijvoorbeeld samen op een tandem gaan fietsen in de Keukenhof, naar een paas festival of misschien is picknicken wel meer iets voor jullie!

Picknicken in het park – het perfecte moment om elkaar beter te leren kennen is toch wel met de aanwezigheid van eten, toch? Nu de dagen weer wat langer worden en het weer wat warmer wordt, is het perfect picknick weer. Nog geen last van teveel wespen en ander ongedierte, dus je kunt je helemaal focussen op elkaar!

Marshmallows roosteren bij een paasvuur – is het niet een heel romantisch idee om ‘s avonds naast elkaar op een boomstronk te zitten met bijvoorbeeld een wijntje, een arm om elkaar heen en de warmte van het paasvuur.

Naar paaspop/festival – het lijkt alsof er met het jaar meer paas festivals bij komen, superleuk! Samen op een grasveldje in de zon luisteren naar muziek of juist helemaal los gaan!

 

 

relatieplanet-3

Een pretpark bezoeken  – de pretparken in Nederland zijn open tijdens Pasen en wanneer het mooi weer is, is het een bijzondere plek om op date te gaan. Heel romantisch in bijvoorbeeld de Droomvlucht of je leert juist een andere kant van elkaar kennen in een achtbaan. En als jullie geen goede match blijken en het wat ongemakkelijk wordt, dan hoef je in een achtbaan in ieder geval niet veel tegen elkaar te zeggen haha.

Paas ontbijten/brunchen – hoe leuk is het om samen de dag heerlijk te beginnen doormiddel van een paasontbijt of brunch. En er zijn genoeg verschillende leuke cafeetjes te vinden die paas aanbiedingen hebben!

Lammetjesdag – op tweede paasdag is het toevallig ook lammetjesdag, omringt met lammetjes elkaar beter leren kennen, wie wil dat nou niet! En het is een keer wat anders dan normaal, toch?

 

relatieplanet

Tussen de bloemen wandelen in de Keukenhof – een aantal weken geleden is de Keukenhof weer open gegaan, het is een romantische en prachtige plek. Er zijn routes van 5 – 15 km lang, die je kunt fietsen of kunt wandelen, genoeg mogelijkheden dus. En dat brengt mij ook naar het laatste punt:

Een fietstocht – hoe romantisch is het om samen op een tandem te fietsen, ook dit is mogelijk in de Keukenhof. Natuurlijk kunnen jullie beiden een aparte fiets gebruiken, maar zo’n tandem vergt ook gelijk samenwerking en intimiteit, win-win!

Dit artikel is ook verschenen op www.relatieplanet.nl

Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden voor een leuke originele (paas)date en hopelijk bloeit er ook wat op natuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.