When words fail, let the music speak

Home / OVERIG / When words fail, let the music speak
When words fail, let the music speak
Nu ik een stukje verder moet fietsen deze week kom ik geweldige plekken tegen om te fotograferen. Vooral graffiti muren vind ik mooi voor outfitfoto’s, ik had dan wel deze dag een werkoutfit aan die niet veel voorstelt, ik kon het niet laten om outfitfoto’s te laten maken! 
Ik zie nu dat mijn rokje tijdens het klimmen op dit muurtje mijn rokje nogal omdat gekropen is, aii niet zo charmant. Sowieso waren er maar 10 foto’s gemaakt waar ik op geen één echt oké sta hih. Ik verheug me op mijn stage om geweldige nieuwe locaties te ontdekken (hier vertel ik volgende week meer over als de papieren getekend zijn 😀 ).

Shirt – markt Gran Canaria | vest – Primark | rokje – H&M | schoenen – Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published.