Yes! Het is weer tijd om te winkelen!

Home / Fashion / Yes! Het is weer tijd om te winkelen!
Yes! Het is weer tijd om te winkelen!

Outfit Romy Palstra / Muchable

Yay, het is weer tijd voor een nieuwe outfit! Nu het buiten weer wat warmer wordt is het zo fijn om niet altijd meer een dikke winterjas te hoeven dragen. Ook kunnen we weer wat minder laagjes dragen en moeten helaas de dikke truien weer in de kast. Maar dit zorgt er ook voor dat ik weer in zo’n periode zit waarin ik echt geen idee heb wat ik aan moet doen. Je herkent het vast wel? Dat het voelt alsof je totaal geen leuke kleding meer hebt. Maar eigenlijk ligt je hele kast vol met kleding haha.

Zoals ik al eerder deelde in een artikel heb ik laatst heel veel van mijn kleding weg gebracht naar de kringloop en heb ik nog wel genoeg in mijn kast liggen, maar vind ik ook dat het tijd wordt om weer fijn te gaan shoppen! Het was lang geleden dat ik echt daadwerkelijk veel gekocht heb. Dus ben ik nu terwijl ik dit schrijf weer aan het online winkelen, de eerste bikini’s zitten al in mijn winkelmandje bij bonprix. Maar natuurlijk blijft het daar niet bij, ook een aantal nieuwe jurkjes zijn al besteld (oeps).

Voor het eerst sinds jaren probeer ik echt te kijken of ik een item heel mooi vind en ik mezelf er in zie lopen in plaats van eerst naar de prijs te kijken. Soms kan dat tot vervelende verrassingen leiden haha. Maar zo koop ik minder gauw een miskoop (of nou ja dat ging de afgelopen maanden goed, in hoeverre ik dingen heb gekocht). In ieder geval kan ik niet wachten tot al mijn bestellingen binnen zijn en wie weet ga ik deze week ook nog wel even de stad in om rond te kijken haha. In dit artikel een outfit die ik vaak draag, ondanks dat het jurkje te kort is geworden vind ik hem nog steeds enorm fijn!

Bij deze outfit draag ik mijn tweedehands aktetas waar ik nog steeds enorm blij mee ben, een hoed uit Milaan, een jurkje van de C&A, een vest van de rommelmarkt in Duitsland en mijn vertrouwde donkerrode Dr. Martens, die helaas nog steeds na anderhalf jaar (of misschien nog wel langer) niet ingelopen zijn.

Wanneer hebben jullie voor het laatst echt goed gewinkeld? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.