You are what you do, not what you say yoy’ll do

Home / OVERIG / You are what you do, not what you say yoy’ll do
You are what you do, not what you say yoy’ll do

Tijdens de familiedag dit jaar droeg ik een zwart jurkje met kant, een hoedje, cut out boots en kruis oorbellen, heel subtiel kreeg ik de vraag van mijn oom naar wat voor muziek ik luisterde.. Nou nee geen punk of rock. Ook afgelopen verjaardag van mijn moeder kreeg ik de vraag van een andere oom, hoe mijn stijl nou te beschrijven is, EMO? Sorry voor de mensen met de stijl als emo, maar voor mij was het absoluut geen compliment. Zo zie je maar weer dat ze geen verstand hebben van stijlen, maar zeg dan gewoon niets en wacht mijn antwoord af.

Ik had expres pastelroze aangetrokken omdat ik anders in de familie bekend kom te staan als “ontspoord”, maar helaas dat imago is dus niet veranderd haha.

Hoedje, rokje, shirtje, vestje – H&M | schoenen – Dr. Martens | ketting – sieradenkistje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.