Zomerfeesten Nijmegen, dag 1

Home / OVERIG / Zomerfeesten Nijmegen, dag 1

 Deze week heb ik een week bij Jessy gelogeerd, het was een drukke maar superleuke week. Vrijdag ging ik naar haar toe, en naar de fashionweek. Zondag kwam Sanne, en het was echt ontzettend gezellig! We zijn naar de zomerfeesten geweest, voornamelijk naar Lent. Er zijn ontzettend veel foto’s gemaakt, wat nog een enorm gedoe was met de foto’s.

 Bij Lent hadden ze een superleuk “eilandje” met heel veel mooie wagentjes en veel gezelligheid! Zoals ik al zei, ik heb heel veel foto’s gemaakt, er komt dus waarschijnlijk nog een artikel (of meer?) hierover.

Bij Lent hing een hele gezellige sfeer die heel anders was in de stad. Ik had echt het gevoel thuis te zijn, ik wou er gewoon echt niet weg.
Als ik mijn filmpje terug bekijk dan krijg ik weer dat geluksgevoel van toen, het was zo geweldig en een enorm leuke ervaring! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.