ABOUT

Home / ABOUT

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hi!
Mijn naam is Romy, ik ben 22 jaar oud en al meer dan zeven jaar (17 juli 2011) is muchable.nl mijn blog. Op dit moment woon ik nog in een dorpje in de provincie Groningen. Hier woon ik eigenlijk mijn hele leven al. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik meemaak en over mijn uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden.

Zes jaar geleden wilde ik mijn passie voor fotografie, illustreren en schrijven combineren en delen, dus zocht ik naar een plekje op het internet waarop ik dat kon doen. Zo is muchable.nl ontstaan. Wat voor mij als iets heel kleins begon, is nu een heel goot deel van mijn leven geworden. Bizar eigenlijk hoeveel er in zes jaar is veranderd. Ook had ik nooit durven dromen dat ik vanaf 2016 Muchable.nl officieel mijn eigen bedrijf zou kunnen noemen.

Dankzij mijn blog heb ik al heel veel lieve, mooie en inspirerende mensen mogen ontmoeten en ik hoop dat dat er in de toekomst alleen nog maar meer worden. Ik ben erg dankbaar voor wat ik allemaal al met mijn blog heb mee mogen maken. Ook ben ik enorm dankbaar voor de bezoekers die elke dag weer mijn hersenspinsels lezen op dit kleine stukje internet.

Ik hoop dat ik met de dingen die ik doe anderen, zoals jij, kan inspireren zoals jullie dat ook bij mij hebben gedaan. Heel veel plezier met het lezen van mijn blog!

Liefs, Romy