Uncategorized

Dierentuin | ik maakte teveel foto’s

 Donderdagochtend om 10 uur vertrokken we opweg naar Emmen, nadat we naar de dierentuin waren geweest, zijn we wezen shoppen. Helaas hebben we niet veel gekocht, wel een mooi vest en een mooie trui (laat ik nog wel zien in een shoplog). Het was leuk om weer eens naar de dierentuin te gaan, het is alleen jammer dat het zo ver reizen is, het erg duur is en dat je er zo snel weer doorheen bent!

Een supergezellige dag was het met mama, bedankt! <3

Mama met haar grote vriend (ze zijn bijna even groot). 

 Deze pinguïn doet me denken aan Linda hahah!

21 thoughts on “Dierentuin | ik maakte teveel foto’s

  1. Wat een mooie foto's! Die giraffes<3 Ik wilde zo graag naar de dierentuin (meer voor de fotografie en gewoon weer even kind voelen haha) en ik ging ook maar uiteindelijk toch niet. Zo jammer:(

  2. Ah wat een leuke foto's! Ik vind de foto van de vlinder echt heel erg mooi. Van deze foto's heb ik ook weer zin om een keer naar de dierentuin te gaan, ik ben daar al zó lang niet geweest. Als wij naar de dierentuin gaan, gaan we ook naar Emmen. Ik vind het echt een leuke dierentuin, snel weer een keer heen gaan! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *