Uncategorized

Meeting Den Bosch

DSC_0086
Nog even snel een post voordat ik naar het bevrijdingsfestival ga. Gisteren ben ik samen met Myrthe naar Den Bosch gegaan voor de meeting! Het was echt geweldig en zeker voor herhaling vatbaar! Zie hieronder een fotoverslagje van de dag.

22 thoughts on “Meeting Den Bosch

  1. Ik woon boven in Overijssel aan de grens van Duitsland, dus het is zo´n 2 en een half uur reizen. Maar ik ben nog maar net 14 en mag niet alleen met de trein, hihi. Ik hoop jouw ook nog een keer te ontmoeten :)

  2. Op welke foto lach je niet?:D Super foto's, Romy! Misschien had je het al begrepen, maar anders was ik er ook bij. Het zag eruit als een super dagje & wat waren jullie enthousiast in de filmpjes & op de foto's! Super! Liefs, Gerrianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *