Uncategorized

Nieuwjaarsduik 2014

Gisteren was het zover, ik ging weer nieuwjaarduiken! Dit jaar op een andere plek en dit jaar met Jessy, we gingen op het Ronostrand het water induiken. Het lastige was dat je bij een haven je gewoon in één keer onder water bent en bij een strandje moet je door het water rennen om te duiken. Jessy haar reactie was geweldig, het was mijn 3de keer maar het blijft elk jaar weer spannend! Ik vond het dit jaar helemaal niet super koud, of nou ja minder koud als de twee andere keren. Het was heel leuk om weer te doen, maar vaker dan 1x in het jaar zou voor mij niet hoeven. 
Ik verheug me nu alweer op volgend jaar! Wel hoop ik dan dat ik wat beter op de foto’s sta dan dit jaar.

27 thoughts on “Nieuwjaarsduik 2014

  1. Haha wat leuk!! En wat een leuke foto's! Ik twijfelde heel erg of ik het zou doen, aangezien vrienden van me in een vijver gingen springen en ik had de dag ervoor nog een tetanusprik gehad haha, dus helaas.. Volgende keer ga ik ook! Happy new year :)

  2. Jeeeeey! Wat gaaf!
    En wat zal het koud geweest zijn, mijn haartjes gaan spontaan omhoog staan, haha!
    De foto's zijn ontzettend leuk geworden en stralen een goed nieuw jaar uit!

  3. Ahh dat lijkt me zo geweldig om te doen! Ik hoop ooit een keer ook mee te kunnen doen aan de Nieuwjaarsduik, dit ga ik zeker op mijn bucket lijstje zetten, haha! De foto's zijn heel leuk geworden, je staat er echt niet stom op hoor! :)
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *