Uncategorized

Omgg it’s my birthday!

Naamloos1

Whott. Ik ben alweer 17! Jeetje.. Dit jaar is zo ontzettend snel gegaan, en sinds mijn 15de valt het me op dat het steeds sneller gaat. Ik ga niet terugblikken op het jaar (dat doe ik met oud&nieuw wel weer). Haha, vandaag een dag dat ik weer opnieuw mag beginnen met goede voornemens… 
Ik houd niet zo van verjaardagen, ik moet vanavond werken (werkelijk? welke supermarkt zorgt ervoor dat je nou net dan moet werken?)..  Verder ga ik dus vanavond om kwart voor 10 nog even mijn verjaardag vieren met mijn ouders en oma. Volgende week nog gezellig een weekend vieren met lieve bloggers!

27 thoughts on “Omgg it’s my birthday!

  1. Gefeliciteerd :) En wat een mooie nieuwe layout heb je zeg! Hoe heb je dat gedaan met die buttons in je header? Mij lukt het wel om zo'n klikmenu te maken ,maar dan verschijnt er een witte rand om de header :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *