All things are possible with tea and a good outfit

Home / Fashion / All things are possible with tea and a good outfit
All things are possible with tea and a good outfit

img_4414

Ondertussen is het alweer een maand lente! Ik kan het enorm waarderen dat er steeds meer lentedagen komen. Dat de wereld weer opbloeit, althans zo voelt het. Er komt weer nieuw leven in de vorm van kalfjes, lammetjes maar ook de bloemen en bomen gaan weer bloeien!

Wat ik ook heel erg kan waarderen is dat ik weer panty’s kan dragen zonder dat ik continue zit te bibberen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn zomergarderobe ongeveer hetzelfde is als mijn wintergarderobe, alleen de panty’s zijn wat dikker en over de blousejes gaat een trui. Nu kan ik al mijn blousejes weer aan met bijvoorbeeld een tuinjurkje of overgooier er overheen! Ik ben vooral heel enthousiast over het feit dat ik mijn vintage blousejes weer aan kan, omdat ik die al erg lang niet meer had gedragen!

Ik heb afgelopen jaar eigenlijk maar heel weinig gewinkeld in kringloopwinkels, heel zonde! Door namelijk tweedehands kleding te kopen ben je niet alleen beter voor het milieu, je bent ook nog eens veel origineler. En het heeft mij zes jaar geleden heel erg geholpen met het vinden van mijn eigen stijl!

malta-outfit-3img_4427Baret & blouseje – rommelmarkt / tuinjurkje – Primark / schoenen – Dr. Martens

malta-outfit-2img_4455 malta-outfit-1

Koop jij wel eens kleding of andere spullen tweedehands?

Leave a Reply

Your email address will not be published.