Canada // Kajakken & ijshockey wedstrijd!

Home / Travel / Canada // Kajakken & ijshockey wedstrijd!
Canada // Kajakken & ijshockey wedstrijd!
Ik kon niet wachten om dit artikel te schrijven, ik ben er nog steeds super enthousiast over! Afgelopen zondag ging ik namelijk in het Deer Lake Park kajakken! Er kwam deze week al een artikel online over het Deer Lake Park, maar nog niet over het kajakken wat ik een week later deed. Het is een prachtig park en twee weken geleden fietste ik langs het verhuurbedrijf, voor maar $14,60 kun je een kajak voor 1 uur huren.
Toen wist ik het al zeker: dit wil ik zeker weten gaan doen! En zodoende fietste ik zondag richting het Deer Lake Park, onderweg kwam ik sneeuw tegen, van een ijsbaan.. Hmm, ik twijfelde maar besloot toch maar om zo brutaal te zijn en een kijkje te nemen in het clubhuis. Daar waren 7jarige kindjes aan het ijshockeyen. Zo ontzettend schattig! Een kleine onderbreking van mijn reis, maar nu kan ik wel een ijshockeywedstrijd bijwonen, van mijn to do lijst afschrapen ;).
Na de wedstrijd heb ik mijn weg vervolgd en kwam ik weer aan in het o zo prachtige park! Ik huurde een kajak, het weer was niet supermooi dus er waren maar 4 andere mensen in het hele meer. Voor mij was het het perfecte moment, ik heb echt weer enorm genoten, het was heel mooi, en het is niet eens te zien op de foto’s.
Nadat het uur alweer voorbij was, stapte ik op mijn fiets richting Metrotown en ging dit keer naar het goede winkelcentrum! Daar kocht ik een zonnebril, sokken en een bloemenkrans.
Vermoeid fietste ik de 15 kilometer weer terug, moe maar voldaan kwam ik thuis en als ik deze foto’s nu weer terug zie; wauw, het was zo gaaf!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.