Dag 20/63 Mallorca // Steve Afif

Home / Travel / Dag 20/63 Mallorca // Steve Afif
Dag 20/63 Mallorca // Steve Afif

Dag 20 van dat we hier zijn, 18 augustus (want ja mijn blog is nog steeds niet bijgeschreven).

Deze dag was ons tweede interview, het duurde een tijdje maar uiteindelijk hadden we toch nog een positief antwoord van iemand. Dit keer hoefden we gelukkig niet ver te reizen, gewoon in Palma zelf, en blijkbaar erg dicht in het winkelcentrum. Voor het atelier bezoek hadden we al een kennismaking gehad in Ses Voltes (onze stage plaats), ik had daarvoor met de kunstenaar gemaild en kreeg als laatste mailtje; ok. Dat was alles, geen hallo, geen groetjes, is dat normaal hier in Spanje haha?

 

Maar goed, ik was erg benieuwd wat voor meneer ik nou kon verwachten, ik had een beeld voor me van een nukkige man. Dit alles is erg persoonlijk wat ik schrijf en misschien niet erg netjes, maar om toch maar een duidelijk beeld van mijn tijd en gevoelens hier te geven, ben ik maar gewoon eerlijk. Uiteindelijk viel hij in de realiteit erg mee, ik kreeg nog een paar keer een sarcastische opmerking over mijn slechte Engels, ook erg fijn, daar wordt ik echt zekerder van..

Nu over de dag zelf (maandag 18 augustus), de dag dat we naar zijn atelier liepen. We kwamen precies om 11 uur aan bij zijn atelier en hij stond al buiten op ons te wachten.. Hij gaf ons een compliment over dat we op tijd waren, tja dat komt hier niet vaak voor onder de Spanjaarden, ze geven vrij weinig om tijd, daar wen ik waarschijnlijk nooit aan.

We hadden een fijn gesprek, hij had bergen met eigen werk (ik ben er nog steeds verbaasd over) en natuurlijk had ook hij een enorm rommelig atelier met bergen inspiratie. We namen het interview af en na een tijdje gingen we weer terug naar ons appartement, ik heb nu een ander beeld van hem, hij was een stuk vriendelijker dan de vorige keer en gelukkig kwam er vanuit hem zelf ook informatie en hoefden we niet alles uit hem te trekken.

Wanneer er interesse is in het interview laat het me weten, dan voeg ik dat nog toe aan het artikel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.