De toekomst, wat wil jij gaan doen en bereiken?

Home / OVERIG / De toekomst, wat wil jij gaan doen en bereiken?
De toekomst, wat wil jij gaan doen en bereiken?
Een vraag die vast wel eens aan jou gesteld is door jezelf of door anderen. Een vraag waar ik best vaak over na denk. Wat wil ik in de toekomst, als ik mijn opleiding heb afgerond of volgend jaar? Toen we het over deze opleiding hadden met mijn klas, vertelde onze lerares dat we in jaar 3 op stage moeten. Dat kan overal zijn zolang het maar met kunst te maken is. Ik zit nog maar in jaar 1 en ik hoef me hier nog helemaal niet druk over te maken maar erover nadenken is wel leuk af en toe. Mij lijkt het leuk om in jaar 3 een half jaar (of korter) in Londen stage te lopen. Mijn engels is slecht en ik denk juist dat ik dan heel gauw beter engels leer spreken. Verder weet ik vrijwel zeker dat ik niet in Groningen wil blijven wonen, meer ergens naar het zuiden. Best wel raar eigenlijk omdat ik echt iemand ben die het liefst elke week bij haar ouders een kopje thee wil gaan drinken. 
Best leuk soms om eens na te denken over wat je wilt gaan doen, al weet je natuurlijk niet wat de toekomst je brengt, maar fantaseren kan altijd. 
Wat zou jij graag willen bereiken, willen doen in de toekomst? 
Reizen lijkt me ook erg leuk, veel van de wereld zien. Alleen zoals ik al eerder zei, mijn engels is niet goed om mezelf te redden in een ander land, hopelijk wordt mijn engels dus nog beter hihi. Dit oude koffertje is van mijn oma geweest en zit vol met brieven die ik heb ontvangen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.