Dutch Design Week & eerste beoordelingen!

Home / Creative / Dutch Design Week & eerste beoordelingen!
Dutch Design Week & eerste beoordelingen!

Processed with VSCO with hb2 preset

Afgelopen woensdag reisden we met de opleiding vormgeving af naar Eindhoven om daar de Dutch Design week te bezoeken. Het voelde weer net als een soort schoolreisje maar dan met de trein. Eenmaal in Eindhoven aangekomen gingen wij als eerst naar het Van Abbenmuseum, het museum waar ik al heel lang heen wou, maar helaas de expositie die ik wou bezoeken was niet inbegrepen in het ticket.

We bezochten verschillende locaties maar het waren er zoveel dat we maar een klein deel hebben kunnen zien, maar wat we hebben kunnen bezoeken was erg tof en inspirerend.

Verder was deze week onze eerste beoordelingsweek, volgens mij is het wel redelijk gegaan, maar ik heb buiten één 8 om nog geen cijfers. Komende periode gaat de periode time-based zijn, nog geen idee wat ik kan verwachten daarvan maar ik ben benieuwd.

Wanneer je de mogelijkheid hebt om nog de DDW te bezoeken dan zou ik je dat zeker aanraden, het is het het helemaal waard en volgens mij krijg je als student korting, yes!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Zijn jullie al naar de DDW geweest, of zijn jullie toevallig van plan om ook heen te gaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.