Een weekendje wildkamperen in een hippiebusje!

Home / Travel / Een weekendje wildkamperen in een hippiebusje!
Een weekendje wildkamperen in een hippiebusje!

unadjustednonraw_thumb_920

Het zal je op Instagram niet ontgaan zijn, afgelopen week was ik samen met mijn reismaatje Larissa een weekend naar Limburg in een Volkswagenbusje! Mijn droom is om ooit een eigen Hippiebusje te hebben en daarmee rond te trekken door Europa of nog verder, daarom kon ik deze kans ook echt niet aan mij voorbij laten gaan.

Van devolkswagenbus.nl mochten wij een weekend een busje mee om te toeren door Nederland. Zaterdag haalden we het busje op in Houten, we kregen het busje “Mr. Blue” mee omdat je daarin ook kunt slapen, ook hebben ze nog 2 andere prachtige busjes en er komt nog één bij, yesss! Vanuit Houten was ons plan om door naar Limburg te rijden en daar door de bossen te wandelen! Om uiteindelijk te wildkamperen op een vrije kampeerplaats in Milsbeek, naast een prachtig bos. Heerlijk avontuurlijk en onvoorbereid reden we naar het mooie Limburg, voor het eerst in mijn leven ben ik bewust in Limburg geweest haha. Uiteindelijk halverwege hield de TomTom ermee op dus zijn we verder gegaan met de navigatie op Larissa haar mobiel, gelukkig werkte dat ook prima.

We zijn maar een klein stukje Limburg in gegaan en daarna naar de kampeerplaats gereden om daar gezellig te overnachten, echt super speciaal in zo’n busje. En ook veel minder koud dan ik had verwacht, prima te doen, zelfs met een nacht vol regen. Ik heb in ieder geval echt een geweldig weekend gehad en zou het zo weer over willen doen. En ooit lijkt het me nog tof om op een mooie lente of zomerdag naar het strand te gaan met zo’n busje om daar te picknicken. Oh en pap, als je dit leest, hint voor een verjaardagscadeau ;).

Dit weekend heb ik geprobeerd alles vast te leggen op film en foto, dus na een lange tijd komt er komende zaterdag weer een nieuwe vlog! Wel een hele lange want ik had teveel dat ik wou delen haha. En ik heb nog lang niet alle foto’s uitgezocht dus er komen naast dit artikel nog genoeg foto’s langs op Social Media en mijn blog van dit geweldige weekend! Bij deze devolkswagenbus bedankt!

 

unadjustednonraw_thumb_90e unadjustednonraw_thumb_91c unadjustednonraw_thumb_91f unadjustednonraw_thumb_914 unadjustednonraw_thumb_915 unadjustednonraw_thumb_91e unadjustednonraw_thumb_911unadjustednonraw_thumb_916 unadjustednonraw_thumb_918 unadjustednonraw_thumb_919

Ben jij ook net zo’n fan van T2 Volkswagenbusjes als ik? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.