Het Stedelijk museum, saai?

Home / OVERIG / Het Stedelijk museum, saai?
Ik ben gewoon soort van niet voor museums gemaakt, de dag erna gingen we bespreken wat we leuk vonden en wat niet enzo.. En wat blijkt, de helft van het museum heb ik niet gezien haha, oeps. Ik voelde me die dag een heerlijke echte toerist en eenmaal thuis kwam ik erachter dat heel veel foto’s wazig zijn omdat ze op de verkeerde stand op mijn camera stonden, helaas. 
Omdat ik de helft van de dingen dus niet gezien heb, kan ik niet echt zeggen of ik dit museum nou WAUW OMG SUPER GEWELDIG vond.. uh.. nee want de leukste dingen heb ik blijkbaar gemist. 
Het was die dag niet superlekker weer, dat was erg jammer. Toch ondanks dat je het niet wilt, beïnvloed het iedereen hun humeur. 
Ben jij ooit al eens in het stedelijk museum geweest? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.