I DID IT!

Home / OVERIG / I DID IT!

Eigenlijk wou ik gisteravond dit artikel al schrijven maar dat was er niet meer van gekomen omdat ik helemaal bekaf was na het “lopen”.. Het ging zo slecht, dit was mijn 5de keer en mijn slechtste keer, van te voren had ik al last van mijn benen maar ik dacht dat dat me niet echt zou belemmeren. Ik zat in een van de laatste groepen en het liep ook nog eens uit. Ik was dus erg laat thuis.. Vorig jaar deed ik er ongeveer 41 minuten of zoiets over, en dit jaar 40.. Heel vreemd omdat ik vorig jaar 3x in de week hardgelopen heb en ik aan één stuk door liep, geen een keer even gelopen. Dit jaar daarentegen heb ik meer gelopen dan gerend, ik liep in mijn eentje en had geen doel (behalve finishen), mezelf motiveren lukte dus echt niet.

Voordat ik een heel lang verhaal ga typen.. Ik heb er in totaal 40:23 minuten over gedaan. Of ik volgend jaar weer loop? Ik weet het niet, 18 euro is wel erg veel voor iets wat ik eigenlijk helemaal niet zo leuk vind. Alhoewel, de sfeer is wel geweldig maar daar heb ik dit jaar niet genoeg van kunnen genieten.

2008 – startnummer: 15823 – tijd: 43:31.6
2010 (helaas niet meer te vinden, rond startnummer 18401, helaas niet op eigen naam).
En dat was net de snelste helaas, rond de 36:40 volgens mij.
2011 – startnummer: 4211 – tijd: 39:19
2012 – startnummer: 15679 – tijd: 40:10
2013 – startnummer: 20126 – tijd: 40:23

Een link waar foto’s van mij te zien zijn, en een filmpje.. Ik weet niet of ik die wil zien want zo blij was ik daar niet haha. Ik had het startnummer 20126
http://4mijluitslagen.exception.nl/2013/Uitslag_startnummer.asp

Mooiste foto’s ever. Vooral de eerste, ik had niet door dat ik als zo’n debiel rende hahah!

Leave a Reply

Your email address will not be published.