Instagram meeting Amsterdam!

Home / OVERIG / Instagram meeting Amsterdam!
Instagram meeting Amsterdam!

Afgelopen zaterdag was Fleura jarig, al een tijdje hadden we een “geheime” groeps app met een aantal meiden van Instagram om Fleura te verrassen met een picknick! Zodoende spraken we zondag af op het station en kwamen Bella en Sophie samen met Fleura naar ons toe, ontzettend leuk! Jessy had mij ook een keer op deze manier verrast en het was zo leuk om dat nu eens voor een ander te doen, die reactie, whaah!

3 meiden had ik al eens ontmoet en 4 leerde ik zondag kennen! We hadden allemaal wat lekkers meegenomen en ondanks dat het weer niet altijd super was, was het een perfecte dag! Elke keer verbaas ik mij er weer over, dat je in een paar uurtjes echt bevriend met mensen kunt raken. Ik hoop ook echt deze lieve meiden gauw weer te zien!

Wil jij nou ook eens naar een meeting? Dan kan je mij volgen op Instagram (@muchables), hier plaats ik vrijwel altijd een dag van te voren dat ik naar een meeting ga!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.