Kijkje in mijn Moleskine schetsboek!

Home / Creative / Kijkje in mijn Moleskine schetsboek!

IMG_4043

Op het moment ben ik bezig in 5 verschillende schetsboeken (als het er niet meer zijn), maar er is één “speciaal” schetsboek, mijn okergele Moleskine.. Dit is het enige schetsboek waar ik geen fouten in wil maken, alhoewel dat wil je natuurlijk in geen één schetsboek, maar ik faal er altijd in haha. Zo ook met dit schetsboek, er zitten hier minder lelijke dingen in dan in mijn andere dummy’s maar ja het hoort erbij denk ik maar!

In dit artikel show ik jullie 4 pagina’s uit deze dummy, 3 van de pagina’s zijn gemaakt met mijn aquarelpotloden, ik wou zeggen nieuw. Maar zo nieuw zijn ze ondertussen niet meer. Nog steeds ben ik enorm blij met de potloden van Faber Castel, zeker een aanrader. Ik houd van het merk Moleskine, het enige jammere aan dit schetsboek vind ik de dunne pagina’s. Maar verder blijven ze perfect!

 

IMG_4032

Vandaag ben ik een dagje naar Amsterdam samen met mijn moeder, gezellig eindelijk weer eens een dagje weg! Ik hoop wnog wat leuke items te kunnen scoren aangezien er nog veel korting is dit weekend, oyeah! Tipje 😉

IMG_4035 Naamloos-4

Hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.