Meeting Utrecht!

Home / OVERIG / Meeting Utrecht!
Het was alweer een tijdje geleden, mijn laatste bloggersmeeting. Maar afgelopen zondag was het zo ver, samen met Linda reisde ik naar Utrecht om daar gezellige meiden weer te zien en nieuwe bloggers te ontmoeten! Helaas kwamen sommigen niet opdagen, maar we waren met een gezellige groep van 8 mensen! Nadia & Kim ontmoette ik voor het eerst, de rest had ik al eens eerder ontmoet! 
Na heel veel gelopen te hebben vonden we iedereen eindelijk, op het station afspreken is veel handiger. Bijna iedereen had iets lekkers meegenomen, Ik nam dit keer eens kant en klare cakejes mee, helaas waren die niet meer heel toen we gingen “picknicken”. We gingen bij de grachten foto’s maken, die ontzettend mooi zijn geworden! En we werden door een paar jongens gevraagd of we wouden helpen met een reclamefilmpje, als het niet lang duurde wouden we dat wel. Kim werd uitgekozen en ging scooter rijden en typen haha, wat hun 5 minuutjes vonden, duurde ongeveer driekwartier. Toen we nog wouden shoppen was het alweer 5 uur en waren helaas de winkels dicht. 
Tijdens het outfitfoto’s maken kwam ik erachter dat mijn foto’s heel anders waren dan die van Lonneke en Jessy, terwijl hun allebei dezelfde camera + lens hebben. Na een uur geprutst te hebben zijn de instellingen goed gewijzigd.
Met Jessy
Met Linda
Met Mariska
Met Sanne
Met Lonneke
Met Nadia

Ik vind het echt superjammer dat ik geen foto met Kim heb 🙁

Het was een erg gezellige dag, bedankt meiden! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.